Grenadă descoperită pe strada Frunzișului din Oradea Reviewed by CD on . În seara zilei de joi, 25.04.2018, în jurul orei 19.10, echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost s În seara zilei de joi, 25.04.2018, în jurul orei 19.10, echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost s Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Grenadă descoperită pe strada Frunzișului din Oradea

Grenadă descoperită pe strada Frunzișului din Oradea

Grenadă descoperită pe strada Frunzișului din Oradea

În seara zilei de joi, 25.04.2018, în jurul orei 19.10, echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost solicitat, prin Sistemul Unic 112, să desfășoare pe strada Frunzișului din municipiul Oradea, o operaţiune de asanare de muniţie rămasă neexplodată.

Ajunşi la locul indicat de apelant, specialiştii pirotehnişti au identificat o grenadă defensivă, provenită din cel de-al Doilea Război Mondial. Muniţia, descoperită de un cetățean în curtea propriei gospodării în timpul efectuării unor lucrări de amenajare a acesteia, a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă de către echipajul pirotehnic.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus